keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Arki päivä sierlassa


Herätys 8.30. Jouduimme olemaan aamupalan jälkeen kokonaisen minuutin hiljaa. Aamupalan jälkeen olimme Afrikantähteä ulkona, jonka jälkeen olimme lännen nopeinta. Olimme vesi-ilmapallo-lentopalloa, jonka jälkeen söimme lounasta. Myöhemmin aloitimme leiriolympialaiset. Lajeina oli ekomuistipeli, mittari mato, norsu kävely, pelastusliivin heitto, rapukävely, kananmunan alustan teko. Pitkän kilpailun jälkeen menimme syömään päivällistä. Päivällisen jälkeen oli tyttöjen saunavuoro ja poikien vapaa aika. Nyt odottelemme uimista ja saunomista. Toivottavasti vesi ei ole kylmää!!! T:Teemu, Pietu, Samuel, Henkka ja Nino.









Ohjaajien erikoisterveiset: Abdi ja Markus toimivat vanginvartijoita Afrikantähdessä, mutta toimivat virheellisesti. Saivat lopulta soiton Valolta ( Vanginvartijoiden loistava liitto tai muuta vastaavaa) ja saivat sovitteluehdotuksen, jossa sovittiin että virheellinen vankeusrangaistus  Afrikantähti-pelissä korvataan ottamalla vastaan vesi-ilmapalloja vartalolle. 3 lasta sai heittää Abdia ja Markusta vesi-ilmapalloilla.Ikävä kyllä, ohjaajat eivät kastuneet ;)
Lopuksi vielä kuva ohjaajien ( poislukien Sini, joka otti kuvan) olympialaislookista! Huomatkaa upeat tötsät päässä! Tänään oli mieletön päivä!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti